Au dat soluţii corecte:  Felician Preda, Aurel Ionescu, Camelia Muşetescu, Ştefan Gaţachiu, Szabo Zoltan, Ady Nicolae, Mihai  Alecsandru,Man Emil Claudiu (a cărui soluţie este prezentată în continuare):

Din Nota(AA):" În fiecare din cele patru zile există o persoană care bea bere de o singură marcă. Nimeni nu bea două zile din săptămână." rezulta ca in fiecare zi exista o persoana diferita care bea bere.

Din - Unul din bărbaţi bea patru "Blonde" dar nu Joi sau Sâmbătă. si - Daniel nu poate bea patru beri într-o zi. rezulta ca Alexandru bea 4 beri Silva Blonda vineri sau duminica.
Din - Carmen are în frigider un număr par de sticle de bere dintr-o marcă care nu este Timişoreana. si stim ca Alexandru bea 4 beri deci Carmen are 2 beri in frigider nu Timisoara.
Din - Bianca este fan de bere brună, pe care o bea duminica; şi nu doar o sticlă. rezulta ca Bianca bea Silva Bruna un numar de 3 beri duminica deoarece am dedus ca Alexandru bea 4 beri si Carmen 2 beri, deci ramane 3 beri Silva Bruna pentru Bianca Duminica.

Stim ca, Carmen nu are in frigider bere Timisoareana si mai stim ca Silva Blonda si Silva Bruna sunt deja ocupate, rezulta Carmen bea 2 beri SKOLL, iar Din - Nimeni nu bea Skoll Sambata,  mai ramane joi pentru Carmen, iar pentru Daniel ramane sambata cu 1 bere Timisoreana, si Alexandru ramane Vineri cu 4 beri Silva Blonda.

Solutia:

Joi:             Carmen      2 beri                   SKOLL

Vineri:        Alexandru  4 beri          SILVA BLONDA

Sambata:    Daniel         1 bere         TIMISOREANA

Duminica:   Bianca        3 beri          SILVA BRUNA.